second hand tøj
Mode

Kombiner Second Hand med nye moderne fund

Spar penge på tøj med Second Hand fund

Mange har fordomme om at anskaffe sig Second Hand tøj. Men det behøver du slet ikke. Second Hand tøj er faktisk meget lækrere end du går rundt og tror. Det er jo ikke tøj doneret til røde kors, men derimod designer tøj, sko, tasker og accessoires. Der findes Second Hand butikker, som er mere eksklusive end andre. Her kan du blandt andet finde tasker og tøj fra modeverdens frontløbere for en tredjedel af prisen, som de sælges til i butikkerne. Går du derfor meget op i designertøj, kan du med fordel integrere Second Hand tøj i dit garderobeskab. 

Fordele ved Second Hand tøj

Er du en stor shopper med træng til mærkevarer, vil du elske ”genbrugstøj”. Tøj til Second Hand butikker bliver doneret og renset inden det hænges på i butikken til salg. Derfor ser meget af dette tøj ud, som nyt.  Priserne sættes ud fra, hvor god stand produkterne er i. Du kan faktisk gøre nogle rigtigt gode køb i disse butikker uden at bruge en formue. Det vil derfor også være en langt mere økonomisk løsning end at købe dem fra ny. Du vil derfor have råd til at købe lidt ekstra ved siden af dine dyre køb af mærkevare fra Second Hand butikkerne. 

Kombiner dine Second Hand med moderne stiles 

Det kan være svært at skabe en fed stil, selv med helt nye produkter. Det der er tricket ved at have en god tøjstil er din evne til at kunne sammensætte tøj, sko, accessoires og tasker så det skaber en rød tråd. Mange anskaffer sig derfor kun dyre mærkevare fordi de tror, at de har ”købt stilen”. Men kunsten er at få billige produkter til at se dyre ud ved at sammensætte de rigtige elementer. Det kan du eksempelvis gøre ved at købe basale ting som T-shirts, Toppe og Undertøj fra billigere producenter uden et brand og kombinere det med eksklusive mærkevarer. Når du sammensætter mærkevare med billige produkter, så kan det skabe en synergieffekt, så du får det billige til at se dyrt ud.  

Skru op og ned for dit look med dine accessoires

Har du svært ved at fuldende din stil? Brug accessories for at skabe en rød tråd. Det kan være dit valg af sko, der afgør det hele. Har du eksempelvis et par dyre skinny jeans og en billig T-shirt på vil valget af dine sko være med til at afgøre udfaldet af dit samlede look. Bruger du eksempelvis et par sneakers vil dit look se mere casual ud, end hvis du bruger et par Manolo stiletter. Alt har derfor en effekt på dit samlede udseende. Du kan også skrue op og ned for den feminine attitude med dit valg af overtøj og måden du sætter dit hår på. Vælger du at tilføre dine skinny jeans og T-shirt med en kort læderjakke og løst hår bliver dit look mere råt. Hvorimod det bliver mere feminint med en lang kimono og håret sat op i en hestehale med en stor hårelastik.